01_R5_TURBO_01.png

Leuk dat je wil deelnemen aan de CRS Advanced Track Day 2023, maandag 9 oktober op het TT Circuit Assen!

Tot en met 1 juni krijg je € 15 vroeg boek korting op de inschrijving!

-Ook niet-leden en niet-Renaults zijn van harte welkom!-

Let op! Bij inschrijvingen tot 1 juni gaan leden voor op niet-leden. Dat wil zeggen als de lijst op 1 juni wordt opgemaakt wordt deze eerst gevuld met leden. Indien er op dat moment geen ruimte is wordt je op de reservelijst geplaatst indien van toepassing. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt, dit geld voor zowel leden als niet-leden.

Deze fantastische dag start om 09:00u en eindigt rond 17:30u.

 

We vragen je een keuze te maken uit onderstaande mogelijkheden:

  • Deelname aan het instructie deel op de baan (tot ong. 15:00u) inclusief theorieles en lunch (dat houdt in: geen deelname aan het vrij rijden deel). De kosten hiervan: €175   €160 voor leden, €200 € 185 voor niet-leden.
  • Deelname aan het complete programma; theorieles, lunch, instructie gedeelte en vrij rijden. De kosten hiervan bedragen: €250  €235 voor leden, €280  €265 voor niet leden.
  • Deelname aan het complete programma plus ruim een jaar lidmaatschap van de Sportiefste Renault Club van NL inclusief het CRS Magazine en nog veel meer, tegen een gereduceerd tarief van: € 300  € 280 All in.  Je lidmaatschap gaat per direct in en duurt tot 31-12-2023. Je lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd tot wederopzegging. 

 

Voor iemand die je meeneemt om te kijken kun je een extra lunch bestellen à € 22,50.

Vergeet niet de algemene inschrijf informatie & voorwaarden door te nemen.


Inschrijf gegevens:

Vul hier je lidnummer in, niet leden kunnen dit veld leeg laten.
Graag een telefoonnummer opgeven waarop we je kunnen bereiken. We gebruiken je telefoonnummer alleen voor zaken gerelateerd aan de HRD indien nodig.
We gebruiken je email adres alleen om je te informeren over de HRD en mogelijk om je uit te nodigen voor de volgende HRD.
Aan de hand van je ervaring wordt bepaald in welke groep je wordt ingedeeld. Eventuele ervaring elders mag vermeld worden en wordt meegenomen in de indeling indien relevant.
Hiermee wordt ook bepaald in welke groep je ingedeeld wordt.
De theorie sessie is verplicht voor beginners. Inschrijving incl. lidmaatschap kost € 280.
 

De voorwaarden voor het inschrijven kun je hier vinden.