06_RS_01.png

1. Informatie inschrijf formulieren

Inschrijven voor activiteiten waarvoor dit nodig is kan middels het inschrijfformulier vermeld onder inschrijving activiteiten.

Staan er geen formulieren vermeld dan zijn er op dit moment geen activiteiten waarvoor ingeschreven kan worden.

Alle gegevens opgegeven op het inschrijfformulier worden conform het privacyreglement verwerkt en alleen gebruikt voor de activiteit en mogelijk voor het uitnodigen in het kader van een toekomstige editie van de activiteit. 

2. Voorwaarden inschrijven

Wanneer het aantal inschrijvingen het maximum aantal deelnemers van een activiteit overtreft sluit de inschrijving.

Latere inschrijvingen worden op de reservelijst geplaatst. 

Selectie vind plaats op basis van volgorde van inschrijving, waarbij leden voorrang hebben op niet-leden en dien ten gevolge vooruit schuiven op de inschrijflijst. 

3. Toeslagen

Het is mogelijk dat niet-leden een toeslag betalen bij deelname aan door de club georganiseerde activiteiten. Dit wordt vermeld op het inschrijfformulier. 

4. Afmelden

Afmelden kan via email of telefoon bij het commissielid verantwoordelijk voor de georganiseerde activiteit. 

Afmelden mag ook via het algemene Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.adres. 

Bij voorkeur graag 5 dagen voor de activiteit afmelden, i.v.m. eventuele reserve lijst.

5. Restitutie

Bij annulering volgt normaal gesproken geen restitutie van betaalde geldbedragen, waarbij aangetekend dient te worden dat mogelijke verzachtende omstandigheden wel in overweging genomen worden bij eventuele verzoeken tot restitutie.