16_CLIO_V6.png

Update naar aanleiding corona maatregelen!

De activiteiten commissie heeft naar aanleiding van de op dinsdag 13 oktober aangekondigde corona maatregelen besloten om de 3 provinciën rally uit te stellen naar komend voorjaar (2021). De exacte datum volgt, de inschrijving blijft geopend. 

 

Komend voorjaar staat de eerste binnenland Rally op de agenda, de drie provinciën rally wordt verreden volgens het beproefde “bolletje-pijltje”-systeem.
Iedereen rijdt in dezelfde klasse, we maken tijdens deze rally geen onderscheid tussen een wedstrijd en toeristen klasse. 

Deelnemers worden geklasseerd op basis van verschil met de ideaaltijd, zo wel te snel als te langzaam levert straf seconden op.

 

De rally zal plaatsvinden in de omgeving van de drie noordelijke provincies. Het startpunt van de Rally zal in Assen zijn, alwaar je ontvangen wordt met koffie/thee en iets lekkers. Het eindpunt houden we geheim omdat de rally volgens het bolletje pijltje systeem verreden wordt. Bij het eindpunt is er gelegenheid om af te sluiten met een hapje en een drankje. 

De kosten bedragen € 22,50 per equipe indien je lid van de CRS/ARCN bent. Niet-leden betalen € 32,50 per equipe. Meld je nu aan!