13_CLIO_2RS_02.png

Op 5 en 6 september 2020 staat de eerste rally van het jaar op de agenda. Na een tijdje zonder echte rally’s, nu weer een toertocht met wedstrijdelementen. En volgens het beproefde “bolletje-pijltje”-systeem. Ook voor de niet geoefende rijders is het prima te doen! Samen met de najaarsrally zal deze rally meetellen voor de wedstrijd: wie is de beste allround rallyrijder 2020.

De rally zal plaatsvinden in de omgeving van de bollenstreek. Startpunt op 5 september 2020 zal in Roelofarendsveen zijn, alwaar je ontvangen wordt met koffie/thee en iets lekkers. Eindpunt die dag ligt in Noordwijk, waarbij we afsluiten met een hapje en een drankje. Startpunt van 6 september 2020 met een heerlijke lunch zal in Sassenheim zijn. Eindpunt die dag ligt in Wateringen en ook hier met een hapje en een drankje. Kortom gewoon een weekend genieten van onze voitures!

En wat verder zo leuk is: je kunt zelf kiezen of je één van beide dagen deelneemt, of allebei de dagen. Natuurlijk, als je kans wilt maken op de titel “allround rallyrijder 2020”, dan is het verstandig beide dagen mee te doen!Overigens regelen wij geen overnachtingen. Mocht je dat willen, dan dien je dit zelf te regelen. Van der Valk Sassenheim kan een geschikte locatie zijn.

Naast het volgen van de route door middel van de bolletje-pijltjes zijn er op diverse punten speciale proeven te verrichten. Denk hierbij aan behendigheidsproeven (veelal met de auto). Kortom, dit mag je niet missen. De kosten bedragen voor zaterdag 5 september 2020 € 20 per equipe, voor zondag 6 september 2020 € 50 per equipe en daarmee voor zaterdag en zondag € 70 per equipe. Meld je nu aan! Hierbij kun je ook aangeven of je beginner (toeristenklasse) of gevorderde rijder (wedstrijdklasse) bent. Dit heeft effect op de moeilijkheidsgraad van de rally. Overigens maakt iedere deelnemer kans op de titel “allround rallyrijder 2020”. Tip: zoek ook even je lidmaatschapsnummer op, anders betaal je meer!